Aremi presenta el seu III Torneig de Tennis i estrena nous equipaments de lleure

  El Club Tennis Lleida acollirà aquest dissabte 16 de juny el torneig solidari amb l’objectiu de recaptar diners per millorar les instal·lacions del centre d’Aremi

  Aremi i el Club Tennis Lleida han presentat aquest matí la tercera edició del seu torneig de tennis benèfic, que se celebrarà aquest dissabte sota el lema ‘Fes-li un Match Point a la paràlisi cerebral’. Aquesta iniciativa té com a objectiu recaptar diners per millorar les instal·lacions del centre d’Aremi. L’entitat benèfica també ha presentat a la seva seu els nous equipaments de lleure obtinguts amb els diners dels participants i espònsors del torneig de l’any passat. Aquests beneficis han permès ampliar el Jardí Sensorial, un espai finançat amb la col·laboració del programa Agenda 21 de l’Ajuntament de Lleida, i afegir-hi un nou gronxador adaptat i una nova font.

  La presidenta d’Aremi, Mercè Batlle, destaca la il·lusió que genera aquesta iniciativa ja consolidada, la qual aporta ingressos que permeten millorar l’equipament i dotar d’elements d’oci per als usuaris de l’entitat. En aquest sentit, fa una crida a votar la proposta presentada als pressupostos participatius d’introduir aquests elements a diferents indrets de la ciutat.

  La regidora de Cultura, Educació i Esports de la Paeria, Montse Parra, remarca que “Lleida és una ciutat solidària” i que tant els ciutadans, com les institucions, clubs i empreses “sempre donen resposta davant iniciatives com la d’Aremi”. Considera que projectes com aquest contribueix al teixit social i a fer de Lleida “una ciutat agradable on tothom hi té un lloc per viure, expressar-se, passejar i practicar esport”.

  D’altra banda, el president del Club Tennis Lleida, José Luis Solans, explica que aquest projecte neix d’un membre del club i pare d’una sòcia d’Aremi, i que “estem encantats i posarem tots els mitjans al nostre abast perquè sigui un èxit”.

  Pel que fa al funcionament del torneig, l’activitat s’iniciarà a les 10 hores del matí amb el torneig familiar entre pares i mares, per una banda, i fills i filles, per l’altra. A partir de les 18 hores de la tarda arribarà el torn per a la convocatòria de jugadors i per al torneig de dobles i que compta ja amb uns quaranta inscrits. La vetllada conclourà amb el lliurament de premis i un sopar als jardins del Club.

  Des d’Aremi expliquen que les inscripcions per al torneig es poden fer a un preu únic de 25 euros a través del correu electrònic esportiva@tennislleida.com. D’altra banda, per apuntar-se al sopar, també per 25 euros, cal fer-ho mitjançant el correu electrònic administració@associacioaremi.org i precisen que no és necessari participar al torneig per assistir al sopar.