Aquest dissabte s’estrena el Vilanova Shopping Day

    75 botigues obertes de les 10 a les 22 h amb descomptes, promocions, sorteigs de viatges i xecs regal

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Aquest dissabte, 16 de juny, s’estrena el Vilanova Shopping Day. Es tracta d’una iniciativa de Viu Comerç en la que 75 botigues obriran de les 10 a les 22 h ininterrompudament per tal d’oferir els seus millors descomptes i promocions. Per aquest motiu les botigues participants estaran guarnides de color blanc, tant en decoració d’aparadors com en vestimenta.

    Un dels elements distintius d’aquesta acció serà que cada botiga podrà escriure la seva oferta o promoció en el vinil principal de l’aparador. En cada compra hi haurà unes butlletes i una bústia per entrar en el sorteig d’un viatge a Mallorca per a dues persones. A les xarxes socials, també es trobarà un concurs, on havent fet difusió de l’esdeveniment, es podran guanyar dues targetes regal de Viu Comerç. Els dos sorteigs es realitzaran el dimarts 19 de juny.

    Durant tota la jornada hi haurà quatre hostesses passejant pels eixos comercials de la ciutat donant informació i dinamitzant el Vilanova Shopping Day. Viu Comerç espera una bona rebuda per part dels clients així com consolidar el VSD en el futur.