Aparatós accident múltiple a la plaça Imperial Tarraco

    Un conductor d’una furgoneta ha estat l’autor d’un accident múltiple la passada nit de dissabte a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona. Segons fonts que es trobaven al lloc dels fets, el conductor estava donant voltes per la plaça a una velocitat extremadament alta, fins que va col·lisionar.

    La furgoneta va voler sortir de la rotonda per l’avinguda Marquès de Montoliu pels carrils que anaven en sentit contrari, però va acabar xocant contra una paperera metàl·lica. En saltar els airbags del vehicle, el conductor va sortir-ne i va voler marxar sense preocupar-se del seu propi vehicle ni comprovar si hi havia algun altre implicat en l’accident.

    Amb tot, els veïns van sentir el terrabastall i van retenir el causant, del qui es sospita que conduïa sota els efectes de l’alcohol, fins que va arribar la Guàrdia Urbana. També van avisar els serveis d’emergències per tractar els possibles ferits de poca gravetat, ja que la temeritat de la furgoneta va acabar implicant dos cotxes més: un Fiat Punto i un Opel. Ambdós van topar contra les barres de ferro que hi ha a l’avinguda Marquès de Montoliu.