Antonio García: “L’aparcament de l’hospital de comarcal de Vendrell”

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Imatge d'Antonio García. (Lluís Tamayo)

  Al fil de la reforma de l’aparcament de l’hospital Comarcal de Vendrell, m’agradaria escriure aquest article, per ara que comença la precampanya electoral per les eleccions locals, ens trobem als grups municipals del govern de l’Ajuntament de Vendrell,  estan explicant les  millores amb l’àmbit sanitari de manera negligent, com ja van fer a l’any 2011 amb el CAP del Botafoc, que va trigar 7 anys,  en començar a ser una realitat infraestructural, que encara a data d’avui  esta en construcció.

  Veient la noticia publicada a la televisió de Vendrell, al text escrit a sota de la foto, tot apunta a que la proposta d’ampliació del aparcament de l’hospital comarcal de Vendrell, es fruit del treball del regidor de Salut de l’Ajuntament del PDCAT que ara es fan dir Junts pel Vendrell. Això es el que pensaria qualsevol  que llegeixi la noticia, tot i que en realitat, aquesta reforma ni de llarg es fruit de l’ impuls d’aquest grup polític, aquesta reforma de l’aparcament de l’hospital de Vendrell,  va ser portada al Ple municipal maig de 2017, pel grup de Esquerra Republicana de Catalunya a traves de la seva portaveu, l’Eva Mata i a traves del mateix grup  al Consell Comarcal del Baix Penedès.  El que hem sobta d’aquesta noticia, es que aquest partit polític hereu del PDCAT ara digui a traves d’un comunicat de la candidatura, que s’ha arribat a un acord amb Santa Tecla per tirar-lo en davant.  El primer que caldria dir sobre aquesta noticia, es que jo crec que el hauria de ser el Govern local de Vendrell, juntament amb el Consell Comarcal,  el que dones la noticia, per que va ser una aprovació unànime del grups de totes dues càmeres de representació, el que va fer possible que s’instés a Santa Tecla a fer aquesta obra. Jo no puc estar d’acord amb el que  s’ha fet, donat que el Junts pel Vendrell abans el PDCAT,  no tenia intenció de fer-hi res de res, per que d’haver tingut intenció,  dic jo que des de 2015 fins a 2017 s’hauria pogut fer alguna cosa, i no hem consta que hi hagi cap anunci públic en aquest sentit per part de la regidoria de Salut ni cap qüestió relacionada del Consell Comarcal.

  No obstant,  això de dir que s’ha arribat a acords per fer  millores infraestructurals per part de Santa Tecla no es nou, tots recordareu com a les campanyes del 2011 i del 2015 els grups del PSC i PDCAT, ja prometien millores just al començament de la campanya electoral, però una vegada asseguts a la cadira, ja no era important tirar-lo en davant.  Ho van fer amb el CAP del Botafoc, que avui porta cami de ser una realitat, gracies a l’oposició i a la societat civil, i ara ho fan amb l’aparcament de l’hospital comarcal,  que ja veurem si després de les eleccions, una vegada tinguin la cadira,  son una realitat o mes fum.

  Ja per acabar us diré des de la societat civil, prenem nota de les promeses electorals com aquesta, per que nosaltres el que volem,  es que es tiri en davant la proposta i hi hagi unes urgències mes grans i un aparcament en condicions a l’hospital Comarcal del Vendrell.  I  si no es fa res,  ho denunciarem amb la mateixa contundència que ho van fer amb el CAP del Botafoc,  que gracies entre d’altres a l’ impuls de la societat civil,  en breu sera una realitat per tothom.

  Antonio Garcia Leal
  Secretario de la AVV Tancat III