Andreu Martín: “El pla de neteja de l’alcalde prova que té la ciutat molt bruta”

  El PSC assegura que vol prendre el pèl als ciutadans a quatre mesos de les eleccions i registra una pregunta al Ple

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  “El pla de neteja intensiu de l’alcalde Pellicer és una clara demostració que la ciutat està molt bruta”. D’aquesta manera, el portaveu del grup municipal del PSC, Andreu Martín, respon a l’anunci del govern d’intensificar la neteja viària a diferents punts de la ciutat detectats com a problemàtics.

  Per Martín, “ja era hora que el govern fes cas de les reiterades queixes veïnals i d’alguns grups de l’oposició”. En aquest sentit, recorda les denúncies constants dels ciutadans relacionades amb el nivell de neteja que es registren a la bústia habilitada per l’ajuntament, per part de barris i grups polítics posant en evidència la deixadesa en determinades zones de la ciutat, tant pel que fa al carrers com als parcs i jardins. “Fins i tot, líders veïnals admeten avui que feia temps que no es produïa una neteja a fons i que en certes zones calia una actuació d’aquestes característiques”, assegura.

  Mesura electoralista
  Martín lamenta que l’alcalde ha tardat anys a adornar-se del problema i és decideixi a actuar ara, a quatre mesos de les eleccions, el que considera un intent de prendre el pèl a la ciutadania. “Per sort, les persones tenim memòria i a l’hora de dipositar una papereta a la urna recordarem el lamentable estat amb què aquest govern ha mantingut la ciutat durant el mandat”.

  D’altra banda, Martín considera que la mesura ‘electoralista’ de l’alcalde provoca interrogants. En aquest sentit, alerta que si no hi ha dotació de personal ni pressupostària extra, tal com ha anunciat el govern, es deixaran de realitzar altres serveis mentre es realitzi aquesta neteja intensiva. Per aclarir aquest aspecte, el PSC ha registrat una pregunta al Ple, que també demana a l’alcalde els motius que han portat al govern a engegar aquesta campanya; amb quin criteri s’han triat les zones d’actuació i una relació de dates, nombre de personal i maquinària utilitzada en cadascuna de les actuacions que, de moment, “només ha anunciat a bombo i plateret als mitjans de comunicació a l’estil de Bienvenido, Mr. Marchall”, ha reblat Martín.