Amposta fomenta l’emancipació juvenil

    Hi va haver un gran nombre d'assistents en la sisena edició del Fòrum d'Emancipació Juvenil al municipi

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El passat 1 d’abril de 2017 va concloure el 6è Fòrum d’Emancipació Juvenil a Amposta on l’Oficina Jove del Montsià va participar i va poder informar i assessorar de primera mà el jovent i els centres educatius d’arreu de la comarca, de totes les actuacions que es duran a terme al llarg d’aquest any, relacionades amb l’àmbit de la formació, el treball i la salut.

    Amb aquest esdeveniment es consolida, un any més, l’oferta formativa que ofereixen els centres educatius però també la complementària que presten els serveis comarcals de joventut. D’entre tots els visitants, l’Oficina Jove del Montsià va atendre individualment més de 550 joves. D’aquestes consultes, s’observa que la principal inquietud dels joves era conèixer els cursos programats per a aquesta anualitat, sobretot els compresos durant l’època de vacances escolars. En aquest sentit, els cursos endegats per la Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil «Montsià Jove» van suposar la major part de les consultes ateses. Tanmateix, els i les joves van manifestar l’interès per conèixer ambdós serveis que integren l’Oficina Jove del Montsià, com són treball i salut, a fi d’obtenir respostes a tots els dubtes inherents en el decurs del seu procés cap a l’emancipació.

    Com a novetat d’aquest any, l’estand de l’Oficina Jove del Montsià va comptar amb un element visual que mostra la idiosincràsia del territori. Es tracta d’un photocall dissenyat per Hernan en H, on s’ha plasmat l’essència del territori d’on som i els joves que hi viuen.