Altafulla reparteix polseres per localitzar els menors que es perdin a la platja i en actes lúdics

  Les famílies que vulguin una d'aquestes polseres també es poden dirigir directament a la comissaria o al Servei de Socorrisme

  Agents de la Policia Local d’Altafulla estan repartint aquest estiu polseres d’identificació a les famílies amb menors que es troben al municipi per evitar la pèrdua d’infants. Aquesta iniciativa forma part de la campanya de la Policia Local de repartir mig miler de polseres que indiquen les dades de contacte dels familiars dels menors.

  Gràcies a aquestes polseres, si el menor es perd i no sap o no recorda el telèfon dels seus pares, els agents de seguretat o qualsevol persona que el trobi pot trucar al telèfon que hi ha anotat a la polsera i així facilitar el retrobament entre els pares i l’infant.

  Les polseres són reutilitzables i permeten anotar el nom del menor i un telèfon de contacte de la persona responsable en cas que el menut es perdi. Un cop acabat el temps de lleure a la platja o en qualsevol acte lúdic, l’infant es pot treure la polsera i guardar-la per un altre dia quan assisteixi a altres activitats amb molta concurrència de gent.

  Les famílies que vulguin una d’aquestes polseres també es poden dirigir directament a la comissaria de la Policia Local, al carrer Marquès de Tamarit, o als socorristes del Servei de Socorrisme i Salvament de la platja d’Altafulla.

  D’altra banda, els agents de la Policia Local d’Altafulla insisteixen en què els pares i les mares han de transmetre als més petits de la casa que un agent de policia és “una persona que els pot assistir i ajudar en casos d’auxili”.