Altafulla, reconeguda pels seus espais públics verds

    El municipi aconsegueix dues Flors d’Honor 2017 per la iniciativa Viles Florides de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El municipi d’Altafulla ha estat reconegut amb dues Flors d’Honor en el marc de la gala Flors d’Honor 2017 que va tenir lloc al Teatre Municipal de Can Gomà de Mollet del Vallès el passat divendres 22 de setembre. Es tracta d’una distinció als municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds emmarcat dintre de la iniciativa Viles Florides, que organitza la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), i que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.

    La gala Flors d’Honor 2017 va reunir a més de 275 persones en els reconeixements anuals del moviment Viles Florides i en un acte presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, al Teatre Municipal de Can Gomà de Mollet del Vallès. La regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, va ser la responsable de recollir el guardó i va mostrar la seva satisfacció després que Altafulla rebés dues Flors d’Honor.

    Un jurat especialitzat format per professionals dels sectors del viverisme, la jardineria, el paisatgisme, el mobiliari urbà i altres àmbits relacionats amb el programa és l’encarregat de certificar i renovar anualment aquests distintius. La Flor d’Honor –n’hi ha d’una a cinc– és allò que els certifica com a municipis florits. Actualment hi ha a Catalunya 89 municipis distingits com a Vila Florida en reconeixement a la seva tasca per a la millora de l’espai urbà.