Als 3 joves d’Arran que van arrencar noms de carrers se’ls aplicarà una sanció

    El paer en cap va exposar a la jutgessa que instrueix el cas que resulta viable legament tractar el assumpte aplicant la Llei Orgànica 4/2015 de protecció de la Seguretat Ciutadana

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, amb l’informe de la Guàrdia Urbana i de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, va demanar a la jutgessa l’arxiu del procediment penal contra els joves que havien arrencat plaques de tres carrers de Lleida, i el Jutjat ha decretat el sobreseïment provisional i l’arxiu de les actuacions, a petició de l’Ajuntament.

    En el seu escrit, adreçat a la Jutgessa Titular del Jutjat d’Instrucció núm.3 de Lleida, assenyala que és viable legalment tractar aquest assumpte aplicant la Llei Orgànica 4/2015 de 30 març de Protecció de la Seguretat Ciutadana (art. 37.13): “els danys o el deslluïment de béns mobles o immobles d’ús o servei públic, així com de béns mobles o immobles privats en la via pública, quan no constitueixen infracció penal”. El paer en cap va exposar que aquesta mateixa llei s’ha aplicat ja a fets idèntics realitzats per tres persones el dia 20 de març, en què varen treure plaques de carrers en circumstàncies similars.