Alcarràs crea la marca ‘Mandongo’ per promocionar la carn de porc durant tot l’any

    El municipi ha repartit 4.500 entrepans de carn de porc per donar-la a conèixer en el marc de la Festa del Porc

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    El municipi d’Alcarràs (Segrià) ha creat la marca ‘Mandongo Alcarràs’ a la qual la localitat ha donat el tret de sortida coincidint amb la celebració aquest dijous de la Festa del Porc. En el marc d’aquesta festa s’han repartit uns 4.500 entrepans de carn de porc per donar a conèixer la nova denominació, que pretén posar l’èmfasi en una tradició que ha perviscut al llarg dels temps com és la de ‘fer el mandongo’. A través de la marca ‘Mandongo Alcarràs’, aquesta població del Baix Segrià associarà tots els actes que s’hi organitzin i que tinguin com a denominador comú la promoció de la carn de porc, amb l’objectiu de donar a conèixer aquest actiu important per a l’economia de la vila. La nova marca, que compta amb un logotip identificatiu, inclou un calendari d’activitats que es porten a terme al municipi durant l’any com ara els tastos de carn de porc durant l’abril; ensenyar als escolars què és el ‘mandongo’ amb taller pràctics; jornades professionals per parlar d’aquest sector; la col·laboració de les carnisseries del municipi en l’elaboració dels tastos i les festes de les ‘matances del porc’, entre altres.