Albinyana acollirà la setena jornada del Cros Comarcal

  Les inscripcions es poden realitzar a les oficines del Consell Esportiu Baix Penedès

  El Cros Comarcal reprendrà l’activitat aquest diumenge després de l’aturada de Setmana Santa. De moment, el Cros ja s’ha celebrat a sis municipis del Baix Penedès amb un gran èxit de participació. La pròxima jornada se celebrarà el diumenge 15 d’abril a Albinyana.

  El programa del Cros Comarcal, organitzat pel Consell Esportiu Baix Penedès amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport, la Diputació de Tarragona, la Unió de Consells Esportius de Catalunya i les AMPES i ajuntaments de la comarca, ofereix curses setmanals per nens i nenes de tres a divuit anys. Les jornades se celebren cada diumenge a diferents municipis del Baix Penedès.

  A més, la temporada passada es va incorporar al programa el projecte “Correm en família”, que ofereix la possibilitat que les famílies puguin córrer al costat dels infants i promoure, d’aquesta manera, la pràctica esportiva familiar. La darrera temporada ja va comptar amb més de 850 famílies i enguany ja s’ha establert com una pràctica d’èxit entre els participants.

  La pròxima jornada serà el dia 15 d’abril a Albinyana, seguida de Bellvei, el dia 22, de  la Juncosa del Montmell, el dia 29 i Calafell, el 6 de maig. La jornada final es realitzarà a Coma-Ruga (El Vendrell) el dia 20 de maig.

  Les inscripcions es poden realitzar a les oficines del Consell Esportiu Baix Penedès (Carretera de Sant Vicenç, 71-79, El Vendrell) fins al dilluns abans de la jornada. A més, enguany, hi haurà 25 places disponibles el mateix dia de la prova, que es podran realitzar fins 15 minuts abans de l’hora marcada per l’inici de la cursa.