Aitona ja compta amb nous hereus i pubilles

  L’Ajuntament agraeix a les pubilles i hereus sortints la seva tasca ingent al llarg dels darrers anys i desitja molta sort als nous integrants

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Diumenge 29 d’agost el Pavelló Poliesportiu va acollir l’acte de comiat dels hereus i pubilles del 2019 i de proclamació de les noves pubilles i hereus del 2021 d’Aitona; una de les celebracions i tradicions més icòniques del municipi i que un any més es va dur a terme en el marc dels actes de la Festa Major de Sant Antolí.

  A les 19 h va tenir lloc una cercavila amb els Batukats de l’Ala acompanyats dels gegantons del poble. La comitiva va recórrer diferents carrers del municipi i va cloure el seu recorregut al Pavelló Poliesportiu, on es va dur a terme el comiat i proclamació dels hereus i pubilles en un acte presentat per la popular Mariví Chacón. I per acabar la celebració, el Pavelló Poliesportiu també va acollir l’actuació musical del grup La Sal dels Mars.

  Així, els nous hereus i pubilles que representaran Aitona al llarg d’aquest any són els següents:

  • Pubilla: Rut Guardia Escuer
  • Primera dama: Núria Filella Ibars
  • Segona dama: Dúnia Yassine Mora
  • Pubilla infantil: Alba Agustí Mestre
  • Primera dama infantil: Iris Mestre Amador
  • Segona dama infantil: Laia Esteve Sánchez
  • Hereu infantil: Pol López Calzada
  • Primer cabaler infantil: Fèlix Torre Reñé
  • Segon cabaler infantil: Oriol Royo Clua
  • Tercer cabaler infantil: Denis Illa Farran

  Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, felicita als nous hereus i pubilles del municipi, a qui els encoratja a “mantenir el mateix entusiasme que teniu avui al llarg de tot l’any que teniu per endavant.

  Seran 12 mesos intensos i moguts, però també molt satisfactoris a nivell personal.

  Coneixereu un munt de persones, visitareu molts llocs i descobrireu la grandesa d’aquesta tradició que, per sort, segueix tan viva a Aitona i molts altres llocs de Catalunya”.

  Finalment, l’alcaldessa també va tenir unes paraules d’agraïment cap a tots els veïns i veïnes i també cap als hereus i pubilles del 2019 i va assegurar que “heu portat el nom del nostre poble amb orgull, el cap ben alt i molta estimació i heu explicat, durant l’any, el que representa ser d’Aitona, els valors que ens identifiquen i diferencien. A partir d’ara sereu un exemple per a tots els aitonencs i aitonenques que vulguin seguir les vostres passes.

  A causa de la pandèmia de Covid-19 heu hagut d’assumir el càrrec durant dos anys, així que us volem agrair tot el vostre esforç i col·laboració durant aquest temps. En nom d’Aitona, moltes gràcies!”.