Agustí Domingo i Basora tornarà a presentar-se a les properes eleccions

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Domingo és una persona molt coneguda al Municipi, tant pels grans com pels més petits, vinculat al Consistori Municipal durant molts anys, ha ocupat tots els llocs possibles: Regidor de govern, Regidor a l’oposició i Alcalde.

    En aquestes dues darreres legislatures no ha estat fàcil governar o, com diu ell mateix, gestionar l’ajuntament. En la primera legislatura ha hagut de governar amb un Equip de Govern en minoria i es va trobar un ajuntament amb un endeutament molt elevat. Han estat quatre anys molts durs aplicant austeritat total, sense poder fer inversions, però amb responsabilitat i el bon fer de tot aquell Equip de Govern s’ha anat millorant la situació, això ha permès que en aquests darrers quatre anys, tot i seguin amb l’austeritat, la serietat, responsabilitat i el bon fer d’aquest Equip de Govern, liderat per l’Agustí Domingo, hagin pogut desenvolupar tot el programa electoral i gràcies ha aquesta bona gestió i els esforços municipals s’estan renovant tots els serveis i el paviment del Centre Històric de Castellvell del Camp, que amb un cost reduït que s’aplica als veïns ja s’està executant.

    A banda d’aquesta gran actuació, també es comença a treballar pels propers quatre anys, ja que aquesta recuperació no s’atura aquí i l’Agustí Domingo vol aconseguir que el municipi de Castellvell del Camp sigui un municipi amb bona convivència i que tots els Castellvellencs i Castellvellenques disposin d’un bon entorn, cadascú en el seu nucli de població i que gaudeixin de totes les comoditats possibles. Per aquest motiu tant engrescador, torna a presentar-se en aquestes properes eleccions com alcaldable. Junts hem d’aconseguir bona gestió, equilibri polític i serietat en aquest consistori. En els propers dies PDeCAT-Junts per Castellvell presentarà la llista al complet per aquestes properes eleccions.