Agredeixen amb arma de foc a dues persones a Catalunya

    L'ampli dispositiu policial no va poder localitzar cap sospitós en un pis de la zona

    Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres un dels presumptes autors de l’agressió amb arma de foc a dues persones el passat dissabte 15 de gener al districte de Sant Martí de Barcelona. La recerca dels sospitosos va fer desplegar un ampli dispositiu policial al barri de Besòs, però el pis on es creia que hi havia l’autor dels trets es va trobar buit. Més de dues setmanes després un dels sospitosos, de 44 anys i vinculat al tràfic de drogues, ha estat arrestat. Les dues persones ferides van ser traslladades a l’hospital però no es temia per la seva vida. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

    Els fets es remunten a la tarda del 15 de gener quan cap a tres quarts de tres els Mossos van tenir coneixement que havien resultat ferides greument dues persones per arma de foc al carrer Maresme de Barcelona, al barri de Besòs. Diverses dotacions policials es van desplaçar al lloc per tal de localitzar i detenir els presumptes autors de l’agressió. Tot i l’ampli dispositiu policial desplegat a la zona a partir de quarts de quatre amb diverses unitats i mitjans aeris, no es va poder localitzar els agressors. Se sospitava que un d’ells era en un pis del passatge Foret, entre els carrers Maresme i Pere IV. Més de tres hores després, el Grup Especial d’Intervenció va entrar al domicili, però el va trobar buit.

    La DIC va iniciar una investigació per tal d’esclarir els motius de l’agressió i identificar i localitzar els autors dels trets. Finalment, aquest dimecres a la tarda s’ha pogut localitzar i detenir un d’ells, un home de 44 anys. La principal hipòtesi amb la que treballen els investigadors relacionaria l’agressió a una discussió entre persones vinculades al tràfic de drogues.