Agents de paisà controlaran l’ús de la mascareta a Terrassa

  Amb aquesta iniciativa es persegueix aplanar la corba de contagis a la ciutat

  Imatge d'arxiu de dues dones amb mascareta i una bossa de la compra. ACN

  L’Ajuntament de Terrassa ha llançat un dispositiu per assegurar el compliment de les mesures de seguretat pel coronavirus als carrers de la ciutat, per on agents de la Policia Municipal patrullaran de paisà per controlar l’ús de la mascareta i les aglomeracions.

  En coordinació amb els Mossos d’Esquadra, els agents locals sancionaran “amb el màxim rigor aquelles persones que no respectin la legislació vigent per evitar contagis de Covid-19“, ha explicat l’Ajuntament en un comunicat aquest dimarts.

  També vigilaran “de forma exhaustiva” les distàncies mínimes entre taules a les terrasses de cafeteries i bars, i es multarà amb fins a 600 euros les persones que consumeixin alcohol al carrer.

  El dispositiu ha estat acordat aquest dimarts en una reunió de l’alcalde, Jordi Ballart, amb els comandaments de la Policia Municipal, la tinent d’alcalde Lluïsa Melgares i la regidora Mònica Polo.

  Amb aquesta iniciativa es persegueix “aplanar la corba de contagis a Terrassa i mantenir sota control unes dades sanitàries que són preocupants”: el divendres es van registrar 68 positius més, i el dissabte 38 més.