Adria Guevara, cap de llista del Jovent Republicà per a les municipals a VNG

  Guevara ha rebut el suport de l’alcaldable Olga Arnau, i ocuparà un lloc rellevant a la llista d’ERC a Vilanova i la Geltrú

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Imatge del Jovent Republicà a Vilanova i la Geltrú amb Adrià Guevara al mig. Foto: ERC Vng.

  L’assemblea del Jovent Republicà —les joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya— a Vilanova i la Geltrú ha escollit aquest diumenge17 de febrer per unanimitat a Adrià Guevara com a cap de llista per les eleccions municipals d’enguany. Guevara s’està apunt de graduar en Global Studies per la Universitat Pompeu Fabra, i acaba de tornar d’una estada a la Universitat Bocconi de Milà, on s’ha format en els àmbits de gestió pública, política i govern internacional i lideratge. El jove vilanoví ha obtingut diversos reconeixements a l’excel·lència acadèmica durant la seva etapa formativa, entre els quals destaca el Premi de Recerca Jove 2014, i fins el 2018 ha estat l’ambaixador de la Universitat Pompeu Fabra a la xarxa d’Ambaixadors UNICAT de la Generalitat de Catalunya, els representants dels universitaris catalans davant la Unió Europea.

  Guevara, que ens els últims anys ja havia assumit diversesresponsabilitats a la secció local i comarcal d’Esquerra Republicana, s’incorporarà a la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya per a les eleccions municipals d’enguany en una posició rellevant. Després d’agrair la confiança que els seus companys i companyes han dipositat en ell, ha declarat que “Els i les joves que decidim fer activisme polític no només hem de fer política, sinó que molts cops ens trobem en situacions en les quals hem de justificar que som vàlids per fer-ne”. Perquè“no som el futur sinó el present i estem preparats per assumir responsabilitats polítiques, hem de reclamar que se’ns doni veu a les institucions”, apuntava el candidat.

  El Jovent Republicà a Vilanova i la Geltrú també ha escollit en l’assemblea de diumenge la resta de persones que formaran part de la seva candidatura i que també s’integraran a la llista d’ERC. Es tracta—en aquest ordre— de la politòloga i treballadora a un centre de menors estrangers no acompanyatsLojainaMaftouh, l’estudiant d’enginyeria elèctrica i membre dels Llunàtics UPC Pol Kobeaga, el portaveu de les joventuts d’Esquerra Republicana a Vilanova i la Geltrú Marc López,i l’estudiant de batxillerat Arnau Pascual.

  L’alcaldable d’ERC a Vilanova i la Geltrú Olga Arnau, ha acompanyat al Jovent Republicà a l’assemblea, i ha volgut expressar el seu suport a Guevara i a la resta de candidats i candidates. “Fa molta il·lusió tenir joves a la llista, ja que aporten una visió fresca de les coses. Sense joves no hi ha història” proclamava Arnau.