Acosen una periodista de La Sexta mentre fa un directe des de la platja de La Pineda

  Un home s'apropa i la besa al cap mentre la jove està informant

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La periodista reusenca Elisabeth López va ser víctima de l’assetjament d’un home mentre realitzava un directe per al programa ‘Mas Vale Tarde’ de La Sexta. Quan la jove informava sobre l’estat de les platges, la precarietat laboral la previsió meteorològica a la Costa Daurada, un individu s’apropa a ella per l’esquerra i la besa al cap.

  Es tracta d’una situació que, òbviament, es va produir sense el consentiment previ de la periodista i que la mateixa va denunciar en una altra connexió en directe amb el programa i, posteriorment, al seu compte de Twitter @Eliz_lpez. “No l’he vist i ell ha considerat que era molt graciós venir per darrere, fer-me un petó al cap i després sortir corrents”, relatava la periodista durant el següent directe. López, a més, assegurava que la Guàrdia Urbana va veure els fets i havien procedit a la identificació de l’home.

  Posteriorment, la jove expressava la seva indignació a través de Twitter: “Avui m’ha tocat a mi. Un individu ha decidit besar-me el cap mentre feia un directe. A ell i als seus amics els ha semblat graciós. A mi, una situació vergonyosa i intolerable. Falta molt de RESPECTE i sobre actituds masclistes”, lamentava.

  Imatge del Tweet de la periodista on mostra el seu malestar