A presó un home investigat per vuit robatoris amb violència i intimidació a municipis del Baix Llobregat i el Garraf

    Els Mossos destaquen que l'home té 14 antecedents per delictes similars i que amenaçava les víctimes amb arma blanca

    Un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Viladecans (Baix Llobregat), ha ingressat a presó pels indicis que hauria participat en vuit robatoris amb violència i intimidació a municipis del Baix Llobregat i del Garraf, segons han explicat els Mossos d’Esquadra. A l’home se’l va detenir el dimecres 11 de juliol després que cinc dies abans un repartidor de menjar preparat fos víctima d’un assalt d’aquest tipus a la via pública, a Viladecans. Segons la policia, un home el va abordar quan sortia d’un immoble on havia portat una comanda de menjar, el va amenaçar amb una arma blanca i li va sostreure un telèfon mòbil i 175 euros en efectiu. El repartidor va denunciar els fets i els investigadors van identificar “plenament” l’autor del robatori, per la qual cosa el van detenir el dia 11 a Viladecans.
    A banda, les indagacions fetes pels investigadors han permès resoldre set robatoris violents més que segons la policia hauria fet el mateix autor -cinc al Baix Llobregat i dos al Garraf- a botigues, farmàcies i altres repartidors com la víctima del robatori del dia 6 de juliol.

    El detingut, amb 14 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.