900 tastets servits a Vandellòs a la II Diada de les Jornades gastronòmiques d’interior

  Tot i el mal temps, la jornada es va celebrar al poliesportiu

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Al voltant de 900 tastets és el que van servir en total ahir diumenge, 8 d’abril, a Vandellòs, la Cooperativa Agrícola de Vandellòs i els nou establiments que participen en les II Jornades gastronòmiques d’interior, organitzades per la Regidoria de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta xifra representa “un èxit”, tenint en compte les males condicions meteorològiques, que van obligar a celebrar la Diada inaugural de les Jornades al pavelló poliesportiu del poble, en lloc de fer-ho a la Plaça Drs. Gil-Vernet, tal com estava previst, segons ha destacat la regidora de Turisme, Elidia López.

  “Des de la Regidoria de Turisme volem agrair al públic, procedent de dins i fora del municipi, la seva assistència i felicitar als restauradors per les seves elaboracions culinàries, saboroses i fetes amb productes de la terra de qualitat, amb molta cura”, ha afirmat Elidia López. Ella i l’alcalde, Alfons Garcia, acompanyats dels restauradors, van ser els encarregats d’inaugurar oficialment les Jornades amb aquesta diada gastronòmica en què es van poder menjar miniclotxes, elaborades per la Cooperativa agrícola de Vandellòs, i els tastets cuinats pels nou establiments que fins al 22 d’abril participaran en les jornades, a un preu de 2 euros (6 són de l’Hospitalet de l’Infant: Deviteca Botiga de menjars, La Perla Negra, Le P’tit Normand, Pizzeria Amalfi,  Restaurant de l’Hotel Sancho i Restaurant Nàutic; 2 són de Masboquera: Casal de Masboquera Paco Boix i El Rebost de la Nuri; i un de Pratdip: La Cuina d’en Carlos).

  També hi va haver actuacions en directe (dels Batukets de l’Hospitalet de l’Infant i de Cover HMusic) i es va sortejar un lot de productes locals, gentilesa de l’Agrobotiga de Vandellòs; i un val de 30 euros, per consumir als establiments de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, que va regalar aquesta entitat.

  D’aquesta manera, es va donar el tret de sortida a la 2a edició de les Jornades gastronòmiques d’Interior, l’objectiu de les quals és “promoure el consum als establiments de restauració del municipi i fomentar-hi l’activitat econòmica durant aquests primers mesos de l’any, previs a l’estiu”, tal com van assenyalar l’alcalde i la regidora de Turisme.

  Recordem que fins al 22 d’abril, els nou establiments participants oferiran menús especials a uns preus que oscil·len entre els 9 i els 35 euros. Aquests menús tenen com a ingredients principals productes i plats de la terra, com ara porc senglar, arròs de tros, ceps, fruits secs, calçots, cargols, carxofes, peus i galtes de porc, etc.

  Entre les persones que consumeixin quatre menús especials, se sortejarà un menú per a dues persones. Les bases del sorteig i la informació detallada dels tastets de la Diada i els menús de les jornades es poden consultar a: www.hospitalet-valldellors.cat; i www.vandellos-hospitalet.cat