7 centres educatius de Lleida participen al Mercadet Escola d’Emprenedors

    Han presentat els diferents projectes que han treballat i han participat en una taula rodona per explicar la seva experiència

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, i la regidora de l’àrea d’Educació, Rosa Maria Salmeron, acompanyats del conseller delegat de GlobaLleida, Oriol Oró, ha visitat aquest divendres el Mercadet Escola d’Emprenedors que se celebra davant de la Catedral i en el qual hi participen 7 centres educatius de Lleida.

    Peris ha donat la benvinguda a tots els participants en el Mercadet Escola d’Emprenedors dins del pati de l’IEI. En aquest mercadet, que està organitzat conjuntament per la Paeria, a través de l’IMO, GLOBALleida i el departament d’Ensenyament, participen dins del Projecte Petits/es Empresaris/àries de Ponent (PEP) les escoles de primària FEDAC Lleida, Escola Riu Segre, Escola Alba i Escola Frederic Godàs. Dins del Projecte Joves Empresarisàries de Ponent (JEP) els INS de cicles formatius o PQPI el col·legi Maristes (Calidoscopi), Castell dels Templers i l’IMO.

    Finalment s’ha fet el lliurament dels diplomes i s’ha sortejat una panera entre tots els participants en el Mercat Escola d’Emprenedors.