600 persones desfilen pels carrers de la Canonja a la Rua de Carnaval

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  El Carnaval de la Canonja ha tornat ha sorprendre. Colors, purpurina, plomes i molta imaginació es van apoderar dels carrers de la Canonja durant la Rua del diumenge a la tarda. Va ser un espectacle de lluïment de les 13 comparses que hi van participar. Però el carnaval a la Canonja s’ha viscut intensament durant tot el cap de setmana.

  El divendres va ser la festa pels més petits, amb el concurs de disfresses infantil. Molts nens i nenes de la Canonja van participar-hi amb disfresses molt originals i divertides. Es van lliurar premis a la caracterització, originalitat i a la vistositat, tan individuals com a les parelles.
  La festa va continuar el divendres amb el sopar de les colles al Poliesportiu Josep Canadell amb més de 400 persones. El ball de disfresses del dissabte a la nit també va ser un èxit de públic i es van poder veure disfresses molt treballades i amb molta imaginació.

  Finalment el diumenge a la tarda la magnífica Rua de Carnaval va treure al carrer prop de 3.000 persones que van presenciar la meravellosa desfilada de les 13 comparses. Sens dubte el nivell i la qualitat de les disfresses va augmentant cada any i la rua del diumenge s’està convertint en una de les més vistes del territori. La desfilada va acabar amb l’entrega de premis al poliesportiu, tot i que el jurat no ho va tenir gens fàcil per decidir els guanyadors. Finalment el resultat va ser: 1r premi per Comparsa MC amb la “reserva d’aus”, 2n premi per la comparsa Carpe Diem amb la “Prodigiosa Ciudad de Oro” i el 3r premi per la comparsa AVV. Sector Nort amb els “Guerreros de la Muerte”.

  Demà dimarts a partir de les 6 de la tarda tindrà lloc la vetlla fúnebre del Rei Carnestoltes al vestíbul del Castell de Masricart a continuació a la Plaça del Castell es llegirà el testament. A continuació l’anada a l’escola, on es cremarà el Rei Carnestoltes, i tot seguit el mercat de la sardina amb les especialitats gastronòmiques de les diferents colles de carnaval a preus populars.

  Així es posarà el punt final al carnaval de la Canonja fins a l’any vinent.