542 establiments comercials participen en l’enllumenat nadalenc de Reus

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Un total de 542 establiments comercials, de 22 carrers del centre de la ciutat, que suposa un augment de 4 carrers més respecte l’any anterior, participen enguany a l’enllumenat nadalenc de Reus. En el marc de la campanya de nadal 2018 «Reus és Nadal», l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus promoció» dóna suport als establiments comercials que han participat en aquesta acció que engalana els carrers.

    Així doncs, l’Agència, a través de l’associació comercial El Tomb de Reus, subvenciona el 30% del cost total del lloguer dels llums dels carrers, i el 70 % restant l’assumeixen el comerços del carrer. El consum elèctric de l’enllumenat nadalenc també corre a càrrec de Reus Promoció. Els carrers que s’han afegit enguany a la convocatòria són el Carrer Ample, el carrer de Santa Anna, el carrer Jurats i el carrer Sant Elies.

    Com a reconeixement als establiments participants en l’enllumenat de Nadal, l’Agència col·labora lliurant a cada comerç un adhesiu que el distingeix com a establiment participant a la campanya, així com una sèrie de vals de descompte i invitacions perquè els comerços puguin obsequiar als seus compradors: vals d’una hora d’aparcament als pàrquings municipals de la ciutat (vàlids fins el 15 de gener de 2019), vals del 50% de descompte per patinar a la pista de gel instal·lada a la plaça Llibertat i invitacions per l’activitat de ludoteca infantil que es realitzarà al Gaudí Centre durant les vacances escolars de nadal. Les parades del Mercats central i del Mercat del Carrilet també participen en aquesta promoció especial que obsequia als clients dels establiments col·laboradors.