536.000 vehicles sortiran de l’àrea de Barcelona pel cap de setmana de l’11 de setembre

  La Diada coincideix amb el retorn de les vacances d'estiu, que pot provocar trams de retencions sobretot la tarda de dilluns

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  El Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra desplegaran un dispositiu especial de mobilitat pel cap de setmana llarg de l’11 de setembre amb motiu sobretot de la manifestació de Barcelona per la Diada i el retorn de les vacances d’estiu. Segons el Servei Català de Trànsit, es preveu que uns 536.000 vehicles sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona entre aquest divendres a les tres del migdia i aquest dissabte a les tres del migdia. No obstant, la festivitat de l’11 de setembre coincideix amb el retorn de les vacances d’estiu i es preveu una elevada mobilitat cap a la capital catalana, que pot provocar trams de retencions sobretot la tarda de dilluns. En aquest sentit, l’objectiu de l’operatiu és garantir la mobilitat dels usuaris i minimitzar les afectacions als accessos a Barcelona per la Diada.
  El Servei Català de Trànsit ha demanat als usuaris que tinguin previst assistir a la manifestació de Barcelona i als que tornen de vacances que programin el viatge amb antelació.

  Les vies de sortida que poden ser més conflictives durant aquest cap de setmana llarg són l’AP-7 nord entre Mollet del Vallès, la Roca del Vallès i Granollers; AP-7 sud entre el Papiol , Martorell, Altafulla i Tarragona, i també N-340 entre el Vendrell i Altafulla.

  Durant el retorn, diumenge a la tarda i dilluns les complicacions de trànsit es podran registrar a l’AP-7 nord, entre Sant Celoni i la Roca del Vallès; AP-7 sud entre Gelida i Martorell; N-340 entre Altafulla i el Vendrell; C-32 sud entre Sant Pere de Ribes i Sitges, i també C-31 entre Calonge i Santa Cristina.