La URV obre les seves portes als futurs estudiants

Avatar photo

Les Jornades de Portes Obertes de la URV seran els dies 5 i 20 d’abril, i el 6 de maig també per a les famílies

Aules, laboratoris, CRAI, escoles tècniques i tots els espais dels campus que conformen la Universitat Rovira i Virgili obriran les seves portes els dies 5 i 20 d’abril i 6 de maig perquè els futurs estudiants coneguin de prop com és estudiar a la URV.

Durant les Jornades de Portes Obertes els estudiants i les seves famílies són atesos pels responsables dels diversos ensenyaments, que donen informació sobre els plans d’estudi, les activitats adreçades als alumnes, els serveis universitaris, i aclareixen qualsevol dubte per tal de poder fer més fàcil l’elecció acadèmica dels estudiants.

La URV s’organitza en dotze centres ubicats a set campus: a Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i El Vendrell. Els assistents a la Jornada es podran informar de primera mà de l’àmplia oferta acadèmica prevista per al curs 2017-18, podran parlar amb el professorat que l’imparteix i visitar les instal·lacions i els serveis de què disposa la URV.

La URV impartirà el curs vinent un total de 48 titulacions de grau, de les quals 7 són titulacions dobles, dels àmbits de les arquitectures i enginyeries, arts i humanitats, ciències, ciències de la salut i ciències socials i jurídiques. A la Universitat es potencien els grups reduïts d’alumnes per a una docència de qualitat, i una concepció pràctica i participativa de l’aprenentatge.

Durant les Jornades de Portes Obertes també es fan sessions informatives generals, sobre els plans d’estudi dels diferents ensenyaments i les sortides professionals, i sovint els assistents plantegen qüestions relacionades amb el procés d’elecció acadèmica que han de fer els futurs estudiants universitaris, per aclarir dubtes. A continuació es fa un recorregut per les diferents dependències dels centres i campus.

A les tres jornades de portes obertes previstes, el dia 5 d’abril, el 20 d’abril i el dissabte 6 de maig s’organitzen sessions en horari diferent, per facilitar la visita a més d’un centre o campus. En el curs passat, van visitar la Universitat més de 3.000 persones, gairebé 2.000 estudiants de secundària i més de 1.200 familiars.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Comença la remodelació del Mercat de Sant Andreu de Barcelona

Notícia següent

Ferit crític un conductor després de xocar amb un camió a l’A-2 a la Ribera d’Ondara

Notícies relacionades