2.000 participants s'inscriuen a cada rua al Carnaval de Torredembarra

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    1.925 persones, dissabte, i 2.102, diumenge, desfilaran a les rues del Carnaval de Torredembarra. Pel que fa a la Gran Rua de dissabte a la nit, seran 800 més que l’any passat, repartides entre 23 carrosses (5 més que l’any passat) i 6 comparses.
    Diumenge seran 2.102 persones (600 més que el 2019) les participants a la Rua de Baix a Mar, distribuïdes entre les 24 carrosses i 6 comparses inscrites. La batalla del confeti també es preveu multitudinària amb la participació confirmada de 1.470 persones.

    Torredembarra es prepara, doncs, per a viure un Carnaval multitudinari, del 20 al 26 de febrer, organitzat conjuntament per la Regidoria de Festes i l’Associació Amics del Carnaval, que enguany han presentat amb novetats destacades en els recorreguts de les rues i en l’espai de la festa de nit i de la paella popular. S’ubicarà un envelat de mil metres quadrats a l’aparcament de Mañé i Flaquer per acollir el ball de Carnaval de dissabte a la nit (un dels moments més àlgids de la festa) i també el dinar de diumenge. Aquest canvi permetrà oferir més espai per a la festa amb menys afectació al veïnat. Relacionat amb aquesta nova ubicació, també hi haurà modificacions al recorregut de les rues (la del dissabte a la nit finalitzarà a la cruïlla entre Antoni Roig i Francesc Moragas, i la de diumenge es mantindrà al passeig Marítim però amb sortida a Cal Bofill i arribada a la Casona).