10 guanyadors dels Premis Butaca 2018, presents a la programació de LaTemporada de Lleida

    Clara Segura, com a millor actriu per “Les noies de Mossbank Road”, i Laura Conejero, com a millor actriu de repartiment per “La importància de ser Frank”, actuaran al Teatre de la Llotja el 7 de desembre i el 27 de gener, respectivament

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    10 guanyadors dels Premis Butaca 2018 han passat o passaran per Lleida dins de la programació de LaTemporada, la programació estable d’arts escèniques i música de Lleida. Clara Segura, com a millor actriu per “Les noies de Mossbank Road”, i Laura Conejero, com a millor actriu de repartiment per “La importància de ser Frank”, actuaran al Teatre de la Llotja el 7 de desembre i el 27 de gener, respectivament. “Cabaret”, que va estar a Lleida fa fues temporades, es va endur tres premis: millor musical, millor actor en un musical (Ivan Labanda) i millor actriu en un musical (Elena Gadel).

    “La importància de ser Frank” també ha guanyat en les categories de Composició Musical i Vestuari. Pel que fa al premi de millor espectacle per a públic familiar la guardonada va ser “La nena dels pardals” que va estar a Lleida la temporada passada. I en la categoria de Noves Dramatúrgies el premi va ser per a “Rebota, rebota y en tu cara explota” que estarà programada a Lleida al 2020.

    Els Premis Butaca van néixer l’any 1995 amb l’objectiu de crear uns premis triats exclusivament pels espectadors. A més, també volen ser un esdeveniment de promoció i difusió del fet teatral que pren forma donant veu a l’espectador, però sobretot legitimant la seva opinió ja que es pretén que el públic sigui l’eix principal des d’on es difon el fet teatral.