VÍDEO: Ja pots visitar a Andorra el pont tibetà més llarg d’Europa

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Molt bona afluència en la primera jornada d’obertura del Pont Tibetà de Canillo. Un total de 800 persones van visitar ahir el nou reclam turístic d’Andorra. De les 10h a les 18h, una mitjana de 100 persones per hora van travessar la passarel·la que sobrevola l’impressionant paratge de la Vall del Riu. A les quatre de la tarda, el web www.ponttibetacanillo.com ja ha registrat 790 reserves per demà divendres, segon dia de portes obertes.

El servei d’autobusos ha funcionat sense cap incidència, segons ha explicat Francesc Oriol, coordinador del departament de Dinamització Turística i Cultural del Comú de Canillo. Oriol, ha comentat que el “retorn per part dels usuaris és positiu”. En l’àmbit organitzatiu, “estem fent un bon rodatge dels equips i estem satisfets de l’acceptació que ha tingut el Pont Tibetà en el seu primer dia”.

Per tal que els visitants gaudeixin de l’experiència amb les millors condicions, la corporació ha fixat un límit de 880 persones per dia amb dos autobusos en funcionament.