Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

VÍDEO: Rescat agònic de sis nens atrapats en un telefèric que penjava d’un fil

Avatar photo

Vuit passatgers (sis nens i dos adults) han quedat atrapats dins d’un telefèric quan anaven a escola. Dos dels cables del telefèric es van trencar durant el trajecte, i van quedar atrapats a la cabina durant hores, a gairebé 200 metres d’altitud, fins que es va produir el complex rescat.

Els fets van passar a la remota vall d’Allai Tehsil, al Pakistan, on veïns compten amb un petit telefèric local, administrat pels vilatans, per poder creuar amb més rapidesa i facilitat rius i muntanyes, ja que a la zona no hi ha carreteres ni ponts.

PENJANT D’UN FIL

Els nens, amb dos adults, van agafar com cada matí el telefèric per anar a escola aquest dimarts i van quedar-hi encallats quan dos dels cables del telefèric es van trencar, amb el perill que la cabina caigués al buit.

El telefèric va romandre durant hores penjant enmig d’un profund barranc envoltat de muntanyes imponents flanquejades pel riu Jhangri.

La complicada operació de rescat amb helicòpters, va comportar un gran risc i va durar més de 14 hores: va començar dimarts al matí, però fins ben entrada la nit no van poder ser rescatats tots els nens.

Una operació que encapçalada per les forces armades, juntament amb quatre helicòpters, va aconseguir culminar el rescat amb èxit, malgrat les condicions meteorològiques no gaire favorables.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Rescaten un gos tancat 3 dies al balcó sense aigua ni menjar a Terrassa

Notícia següent

La Policia Portuària va fer un total de 19.208 actuacions el 2022 a Tarragona

Notícies relacionades