Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

[VÍDEO]: Noemí Llauradó (ERC) presenta el primer vídeo de precampanya

Avatar photo

La candidata republicana ha fet una trobada amb periodistes locals per presentar el primer vídeo de precampanya i compartir l’estratègia d’Esquerra de cara a les pròximes eleccions municipals

Noemí Llauradó ha presentat el primer spot de precampanya en una trobada amb  periodistes que ha tingut lloc en un restaurant del centre de Reus.

En aquest sentit, Llauradó ha explicat: ‘Reus és una ciutat plural, diversa i la llista que  hem treballat reflecteix, precisament, això: persones que provenen de realitats  totalment diferents, de diferents zones de la ciutat, però a les quals les uneix un  projecte, una ciutat: Reus. En aquest vídeo es destaca aquesta realitat, ja que la  nostra candidatura reflecteix el nostre projecte de ciutat. Un projecte que vol fer un  Reus per a tothom, un projecte que treballa per al Reus sencer’.

D’aquesta manera, la líder republicana ha posat en context la fusió de l’experiència de  govern i la solvència que atresoren els regidors que encapçalen la llista amb els perfils  dels nous integrants de la candidatura. ‘Hem incorporat persones que són expertes en  els seus àmbits de treball i que per la seva trajectòria professional i bagatge són  capaces de liderar departaments com el de via pública, esports o promoció de ciutat,  entre d’altres’.

 

En resum, Llauradó ha manifestat que ‘aquesta diversitat, aquesta transversalitat de  perfils, de persones, pensem que enriqueix tant la nostra proposta com el projecte  polític que estem treballant. El nostre és un projecte coherent i que es reforça en tots  els eixos ja siguin de programa electoral, com de les persones que conformen la  candidatura’.

Per acabar, la cap de llista d’Esquerra ha indicat: ‘Reus ha d’aprofitar les oportunitats  que tindrà i també estar a punt per superar les dificultats que també apareixeran.  Per aquesta raó hem d’estar preparats per als reptes que ens plantegi el futur i per  afrontar-los cal comptar amb les persones més preparades i capacitades. Aquest mandat ja ho hem demostrat des del Govern, Reus no s’ha aturat tot i la Covid o la  Guerra d’Ucraïna, i hem pogut posar les bases de la seva transformació. Una  transformació que serà econòmica, social i verda’.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 + 11 =

Notícia anterior

Primera mostra de vins i tapes a Mollerussa el pròxim 15 d’abril

Notícia següent

Castelló d’Empúries signa un acord d’opció de compra del Club Nàutic

Notícies relacionades