Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

Viajes Para Ti segueix creixent i amplia l’espai de les seves oficines al Tecnoparc

Avatar photo
Noves zones com espai saludables, espai de joc, ampliació de zones de treball, sala èxits, entre d’altres

Viajes Para Ti, l’agència de viatges propietària de “BuscoUnChollo.com”, “Esquiades.com”,”Jump2spain.com” i a “amimir.com” ha presentat l’ampliació de 500 m² de les seves oficines situades a l’espai REDESSA Tecno.

L’empresa va ser fundada 22 anys enrere i ara mateix té 130 treballadors i continuen treballant per poder ampliar aquest nombre en un futur pròxim. La creació de les diverses pàgines web han pogut desestacionalitzar fet que ha fet créixer exponencialment al llarg dels anys i facturant. En paral·lel treballen per la cerca de talent en els diferents vessants de l’empresa i tindre l’espai òptim per fer-ho possible.

Rafael Fuertes: CEO & Founder ViajesParaTi S.L ha remarcat que “tenim molta ambició en continuar creixent i ser líder no solament a Espanya, sinó a Europa o a on ens proposem”.

En aquest cas, disposarà de 1000 m² en total, com sales de benestar, sala èxit, sala de joc que compta amb cromes, televisors, PlayStation o una sala amb futbolí, dards, taules per jugar jocs de taula entre d’altres.

Tanmateix, durant l’exercici de 2023 l’empresa va aconseguir gestionar més de 300.000 viatges i aconseguint que en el darrer any de “Amimir.com” passes de facturar 5 MEUR a 20 MEUR aquest passat 2023.

Evolució tecnològica i perfil de treballador jove

Viajes Para Ti busca aquest perfil més jove amb una mitjana d’edat de 28 anys. Una aposta ferma que des de l’empresa aposten fermament per cobrir tots els llocs de treball.

La Tecnologia és un aspecte clau en l’empresa i busquen aquesta actualització constant per oferir els millors serveis als seus usuaris. Millores d’infraestructures tecnològiques, la programació de les diverses marques i crear sinergies amb altres empreses per continuar creixent.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Rialles Parets presenta l’obra ‘Les ales de la Carlota’

Notícia següent

Dos joves roben el mòbil a una dona d’una estrebada al centre de Girona

Notícies relacionades