Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’adhereix al programa Re-uniform

Avatar photo

El servei que prestarà posteriorment inclourà la recollida del material, la classificació i la preparació dels residus tèxtils

Amb l’objectiu de promoure l’economia circular en el sector tèxtil, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Insigna Uniformes. Per mitjà d’aquest acord, el consistori s’ha adherit al programa Re-uniform que consisteix a donar una nova vida a les peces dels uniformes que han quedat en desús, mitjançant el reciclatge.

Amb aquesta finalitat, l’empresa Insigna ha facilitat a la Policia Local unes caixes-contenidors perquè els agents puguin dipositar-hi aquesta roba vella. El servei que prestarà posteriorment inclourà la recollida del material, la classificació i la preparació dels residus tèxtils per a un reciclatge basat en les característiques de cada material, amb les garanties de certificats europeus per assegurar-ne la correcta gestió.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz; i el cap de la Policia Local, Sergi Navarro, es van reunir ahir 29 de març amb el delegat de l’empresa Insigna, Jorge Cánovas, per formalitzar l’acord.

«Amb l’adhesió al programa Re-uniform, l’Ajuntament vol continuar avançant per fer de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant un municipi més sostenible. Des de fa anys, aquesta empresa subministra a la Policia Local uniformes fets amb materials reciclats i reciclables i ara hem fet un pas enllà, per allargar la vida útil d’aquesta roba i reduir els problemes ambientals derivats de l’acumulació de residus», ha dit el regidor Tomás Díaz.

Aquest projecte col·labora amb les Nacions Unides en l’Objectiu 15 de Desenvolupament Sostenible: prendre mesures urgents per combatre el canvi climàtic i els seus impactes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La torxa dels Jocs Special Olympics 2023 arriba a Granollers

Notícia següent

Tres persones agredeixen i roben amb una barra de ferro a Cambrils

Notícies relacionades