Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Torruella (PSC) serà l’alcalde de Prades durant aquest proper any i mig

Avatar photo

Això ha estat possible gràcies a l’acord subscrit amb el grup de Junts que ostentarà l’alcaldia durant el segon tram del mandat

El candidat de la formació Junts per Prades-Coalició de Progrés, el socialista Llorenç Torruella, serà l’alcalde de Prades durant aquest pròxim any i mig, concretament, fins al 17 de desembre de 2024. Posteriorment serà el primer tinent d’alcalde d’aquest municipi del Baix Camp durant la resta del mandat.

Això ha estat possible gràcies a l’acord subscrit amb el grup de Junts que ostentarà l’alcaldia durant el segon tram del mandat.

Un cop assolida l’alcaldia, Llorenç Torruella ha subratllat que “vaig dir durant la campanya que governaríem per a tots els veïns i veïnes de Prades i així ho faré a partir d’ara. Seré l’alcalde de tots i de totes perquè estic convençut que Prades mereix més i em deixaré la pell per fer-ho possible. Ningú em guanyarà en l’empeny per assolir-ho, en podeu estar segurs.”

L’alcalde de Prades ha allargat la mà també als regidors d’ERC. “En aquest projecte d’un Prades guanyador ningú està exclòs. Vull afirmar que tots els regidors i regidores representats a la sala de plens representen a una part de la ciutadania del poble i que tots i totes seran escoltats per aquest alcalde. Prades necessita consensos i ens emplaça a tots i a totes poder-los assolir.”

Per la seva banda, el primer secretari del PSC al Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, ha mostrat “la satisfacció dels socialistes de les comarques tarragonines primer, pels resultats de les eleccions municipals que ens han situat com a primera força a molts pobles i ciutats del territori i, després, per les negociacions que s’han dut a terme per formar Governs que han consolidat el PSC com el partit central, no només de Catalunya, sinó també de les comarques tarragonines.”

Kenneth Martínez s’ha mostrat convençut que “aquests bon resultats són el preludi d’un resultat encara millor del PSC a les eleccions generals del mes vinent.”

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × three =

Notícia anterior

Una estudiant adopta un cadell de Chihuahua i l’acaba torturant i matant

Notícia següent

El Comú convida a les lauredianes i als lauredians a una reunió de poble

Notícies relacionades