The Tyets i Lildami, plats forts de la Festa Major de Sant Miquel de Mont-roig del Camp

El concert jove de la nit del dissabte 30 setembre destaca entre la trentena d’actes populars i festius que tindran lloc del 28 de setembre al dia 1 d’octubre

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El concert jove amb The Tyets i Lildami de la nit del dissabte 30  de setembre és un dels plats forts de la Festa Major de Sant  Miquel de Mont-roig del Camp que tindrà lloc entre els dies 28  de setembre i 1 d’octubre. En total s’oferiran una trentena  d’actes festius, populars i tradicionals organitzats directament  per l’Ajuntament o per les entitats culturals, festives i  esportives del municipi. 

A banda d’aquests concerts, també destaca la nova proposta  per a joves, el Festival Ingenium, on els joves podran mostrar  el seu talent (inscripcions obertes a joventut@mont-roig.cat),  acte que comptarà també amb un DJ; el tradicional ball i  concert amb l’orquestra Saturno; la funció de teatre ‘Cunyades’, les diferents sessions previstes de Dames i Vells,  les activitats esportives (partits de futbol, de bàsquet, curses,  sortides a la muntanya), o el Mercat de Sant Miquel, amb  paradetes i productes d’artesania, entre d’altres.  

En aquesta ocasió, la Festa Major de Sant Miquel servirà per  recuperar el correfoc i el Castell de Focs que s’havia de fer per  la Fira i que es va haver de suspendre per l’alt risc d’incendi que hi havia en aquells moments a bona part del país. En  concret el castell de focs es farà el diumenge 1 a partir de les  deu de la nit i el correfoc amb els diables de Vandellòs tindrà  lloc el divendres 29 a partir de les 22h.  

 

Pregó de la Festa Major 

Enguany, el pregó de la Festa Major anirà a càrrec de la mont rogenca Marcel·la Aguiló Jordi; fotògrafa, empresària i vinculada amb el teixit associatiu local. Serà el dijous 28 a  partir de les 20h al parc Maria Martori. Després hi haurà una  ballada de gegants i coca i cava pels assistents 

 

Entrades anticipades: 

Les entrades pel concert que els grups musicals The Tyets i  Lildami oferiran el dia 30 de setembre a partir de les dotze de  la nit a la carpa de les festes es poden adquirir a la  web www.montroigfest.cat fins a esgotar les localitats  disponibles. A la mateixa plataforma es poden adquirir també  les entrades per l’obra teatral ‘Cunyades’, dirigida i escrita per  Ramon Grau, que es representarà el dia 1 d’octubre a les 19 h. 

Pel concert de The Tyets els menors de 10 anys no pagaran  entrada. D’altra banda, tots els menors de 16 anys hauran  d’accedir al recinte acompanyats del seu pare o mare o tutor legal i la fulla acreditativa impresa que es poden descarregar a  la web www.montroigfest.cat.

Podeu accedir al programa complet clicant aquí.