Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Teresa Pallarès fitxa a Joan Gavaldà com a número 2 de Junts per Reus

Avatar photo

Pallarès aposta per un arquitecte per subratllar la importància d’un bon urbanisme per a una ciutat amb més qualitat de vida

Teresa Pallarès ha presentat aquest dimarts el número 2 de la llista de Junts per Reus. Es tracta de Joan Carles Gavaldà, arquitecte i vicepresident del CN Reus Ploms. Amb el fitxatge d’aquest professional independent Pallarès vol posar en valor que «l’urbanisme forma una part essencial del nostres projecte. Amb l’arquitectura i l’urbanisme podem ajudar a fer una ciutat més amable, més sostenible i amb més qualitat de vida». La cap de llista de Junts per Reus ha destacat que a més de la seva vàlua i bagatge professional Gavaldà pot aportar també moltes coses més a la ciutat pel seu compromís cívic, atès que ha estat vinculat amb diverses entitats de la ciutat.

Per la seva part Joan Gavaldà ha agraït la confiança de Teresa Pallarès i ha explicat que «puc fer aportacions en els camps de l’urbanisme, de la qualitat urbana i també en el reforçament del teixit associatiu de la ciutat». També ha posat l’accent en la necessitat de les polítiques d’habitatge per donar resposta a la demanda social que existeix. Un dels altres grans reptes de la ciutat, segons Gavaldà, és el d’adaptar la ciutat als criteris de sostenibilitat.

Joan Carles Gavaldà (Reus, 1961) està casat i és pare d’una filla i d’un fill. Arquitecte per l’Escola d’Arquitectura del Vallès de la UPC té també un màster en estructures arquitectòniques per la UPC. Amb despatx professional a Reus, des de 1988, treballa habitualment col·laborant i dirigint equips professionals pluridisciplinaris. És membre de l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. Professor associat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle (Universitat Ramon Llull) de 2006 al 2014.

Vocal de la Junta directiva de la Federació Catalana d’Atletisme i delegat territorial a les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Vicepresident del Club Natació Reus Ploms. Soci fundador de l’Associació de Veïns ‘Mineta de Reus’ i soci també d’Òmnium Cultural.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Centre d’Art Tecla Sala inaugura ‘Tik Tak. L’impacte de l’economia global en els cossos’

Notícia següent

Atropella un Guàrdia Urbà de Barcelona i es dona a la fuga

Notícies relacionades