Sergi Pedret vol seguir 4 anys més com alcalde de Riudoms i presenta part del seu equip

Avatar photo

Junts anuncia els cinc primers noms de la seva llista electoral a Riudoms

Junts per Riudoms ha anunciat avui, a través d’un vídeo promocional, els noms dels cinc primers candidats de la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals dels pròxim 28 de maig. El partit, que fa uns mesos ja va sorprendre en apostar per una co-candidatura, defineix les primeres cares que configuraran la seva proposta.

Sergi Pedret, actual alcalde de Riudoms i Isabel Gómez marquen les dues primeres posicions de la llista, presentada en format de co-candidatura; els segueixen Inma Parra, actual regidora de Promoció Econòmica, Esports, Igualtat i Salut; Francesc Mestre, regidor de Dinamització Social i Seguretat Ciutadana i, finalment, Margarida Mallafré, al capdavant d’un comerç local i implicada en causes i entitats socials.

La feina ben feta, el denominador comú de la llista

Sergi Pedret acumula vuit anys al servei de Riudoms, primer com a regidor i, des del 2019, a l’alcaldia. Durant aquesta última legislatura ha hagut de fer front a una pandèmia a temps que mantenia les propostes i projectes amb els quals es va presentar ara fa quatre anys. Isabel Gómez, periodista, publicista i RRPP, beu d’onze anys d’experiència en una empresa líder mundial del sector químic, on actualment treballa gestionant programes de lideratge, acceleració de talent i diversitat i inclusió en l’àmbit europeu. Francesc Mestre, empresari i emprenedor, és dissenyador gràfic i comunicador audiovisual. La seva agència, ”Futerri”, acumula diversos reconeixements per la seva feina al sector. Margarida Mallafré duu tota una vida de servei social a Riudoms, implicada en diverses confraries. La seva feina a la botiga de ”Ca la Borrassa” l’ha fet ser una persona coneguda per la gent del nostre poble i alhora un actiu important en determinats sectors socials.

Amb aquests noms es vol aconseguir una llista transversal, amb cares noves i conegudes, que combini experiència dels anys amb l’energia de la joventut, convertint-se en el reflex d’un poble transversal i multidisciplinari. Una aposta polivalent, igualitària i de lideratges compartits actualitzada als nous temps per un Riudoms amb potencial econòmic, orientat a les persones, actiu i participatiu: un poble de tots i per a tots.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Manresa 2022 tancarà l’Any de Celebració amb un piromusical i un reconeixement a les entitats

Notícia següent

Nous descomptes als peatges de la C-32 i la C-16

Notícies relacionades