Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Troben l’Arnau, el noi desaparegut a Reus, sa i estalvi

Avatar photo
El noi va passar dues nits amagat en un bosc fins que un senglar el va fer penedir de la seva decisió

Excel·lent notícia: l’Arnau, l’adolescent de 15 anys desaparegut misteriosament dissabte passat quan anava a passejar el gos, va ser trobat ahir amb vida i aparentment il·lès en un bosc proper al seu domicili.

Segons explica el pare del noi al Diari de Tarragona, l’Arnau va deixar el gos al replà del seu edifici, així com les claus i el mòbil i va decidir marxar a causa “dels problemes i l’estrès a què es veia sotmès”.

Recordem que va ser el mateix Alex Díaz, el pare, qui va informar que l’Arnau havia patit una situació d’assetjament a l’institut on estava estudiant.

A LA INTEMPÈRIE

L’Arnau hauria passat les dues nits que va estar desaparegut en un bosc, sense cap comunicació i dormint a la intempèrie. De fet, ha reconegut que ha dormit més aviat poc. Sembla que el tercer dia el va espantar un porc senglar que vagarejava pel bosc i va decidir establir contacte amb un pagès de la zona que li va deixar el seu mòbil per trucar a casa.

S’ACABA EL MALSON

L’Alex es va poder reunir de nou amb el seu fill i així donar per tancat el malson en el qual havia estat immers des de dissabte. També es va retrobar amb gran part de la família que havia fet cap a Reus per ajudar en la seva recerca.

Segons el noi, que ha reconegut l’error de la seva decisió, aquesta es va deure a l’estrès i als problemes que tenia a l’institut, malgrat que no es considera a si mateix com a ‘víctima d’assetjament escolar’. L’Arnau atribueix la seva fugida a l’estrès dels exàmens i la difícil adaptació a Reus.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Badalona incorporarà vigilància les 24 hores per millorar la seguretat

Notícia següent

Els castells arriben fins a Luxemburg de la mà dels Xiquets de Tarragona

Notícies relacionades