Se salta un semàfor en vermell amb patinet en estat ebri a Reus

La conductora va triplicar la taxa d'alcohol permesa per llei

Diumenge a la matinada, al carrer Josep Maria Prous i Vila, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus va observar com una conductora d’un patinet elèctric,  es va saltar un semàfor en vermell. La patrulla que estava circulant en aquell moment a prop d’allà va veure la infracció i va parar la conductora. A primera vista hi havia indicis visuals que la dona tingués símptomes d’embriaguesa.

Els agents, a més de reclamar la documentació, li van practicar la prova d’alcoholèmia i van veure que l’alcoholímetre marcava una taxa molt alta. Triplicava la taxa permesa per llei (0,75 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire aspirat). Automàticament es va immobilitzar el patinet perquè no es pot conduir sota els efectes de l¡alcohol.

Els agents van denunciar la conductora del Vehicle de Mobilitat Personal (VMP) perquè va ser autora d’un delicte contra la seguretat viària. A més, es va avisar a la grua per poder traslladar el vehicle al dipòsit municipal, ja que no hi havia cap persona que el pogués emportar en substitució de la conductora èbria. Cal recordar que una taxa superior a 0,60 mg/l comporta penes de presó.