Reus se suma a la Viquimarató de la Llengua Catalana

Tindrà lloc del 5 al 12 de novembre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La regidoria de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus se suma a la VIII Viquimarató de la Llengua Catalana, que tindrà lloc del 5 al 12 de novembre, en aquesta ocasió centrada en la música en català.

L’objectiu és editar les entrades a la Viquipèdia sobre la música cantada en català per millorar i ampliar els continguts de tots els elements (obres, lletres, músics, estils, corrents, actuacions, enregistraments, etc.), perfils (compositors, intèrprets, cantautors, grups, etc.) i gèneres (coral, cançó popular, cantautor, pop-rock, trap, etc.) de totes les èpoques. Alhora, també es proposa la creació d’articles nous i la traducció dels continguts existents a altres llengües.

Les persones que vulguin participar a la Viquillengua han d’apuntar-s’hi prèviament. Els usuaris que ja disposen d’un compte a la Viquipèdia es poden inscriure directament. La resta d’interessats han d’enviar un missatge de correu electrònic a coordinacio@wikimedia.cat.

L’Amical Wikimedia oferirà un taller en línia de nocions bàsiques d’edició de la Viquipèdia per a qui vulgui iniciar-se. Es podrà seguir el divendres 5 de novembre a les 5 de la tarda, a través del canal de Youtube de Llengua catalana.