Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

Reus s’adhereix a l’Aliança Catalunya 2030

Avatar photo

L’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest dijous, 22 d’abril l’adhesió de la corporació municipal a l’Aliança Catalunya 2030, assumint així seus els principis innovadors, els eixos temàtics de treball, i els compromisos adoptats.

L’Aliança Catalunya 2030 neix a partir de l’acord del Parlament de Catalunya, obert al conjunt de la societat civil organitzada i a la ciutadania, per contribuir a avançar, des de Catalunya, en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU.

L’Aliança té vocació de ser una gran coalició de país per compartir informació, recursos i bones pràctiques, així com impulsar iniciatives conjuntes per assolir els ODS a Catalunya, amb visió transversal, voluntat transformadora i des de la comprensió de la complexitat de l’Agenda 2030.

L’Ajuntament fa un pas més en el seu compromís, després que la sessió plenària del novembre de 2019, va aprovar assumir l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible com a marc de les polítiques públiques que impulsarà l’Ajuntament per aconseguir una societat més justa, igualitària i ambientalment sostenible.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 − 2 =

Notícia anterior

Els Hospitals de Blanes i Calella mantenen 29 pacients COVID, el mateix nombre que fa quatre dies

Notícia següent

FiraTàrrega fa parada a Alcover amb Camí a l’escola de la Cia. Campi qui pugui diumenge 25 d’abril

Notícies relacionades