Reus presenta una nova plataforma online d’activació i dinamització econòmica i comercial

InReus facilitarà la presa de decisions de negoci a les empreses, inversors i emprenedors que apostin per la ciutat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La ciutat de Reus compta amb una nova eina d’activació i dinamització econòmica i comercial per facilitar la presa de decisions de negoci a les empreses, inversors i emprenedors que aposten per la ciutat. Es tracta de la plataforma InReus.com, impulsada des de la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus amb l’observatori econòmic Eixos.cat.

Entre altres funcionalitats, la plataforma InReus.com permet:

– Visualitzar i explorar un mapa amb totes les activitats econòmiques que hi ha actualment a Reus.

– Veure els locals comercials disponibles que es troben a les plantes baixes de la ciutat.

– Generar informes d’oportunitat de negoci

Aquests informes es poden generar a partir de més de 300 indicadors econòmics. Indicadors que permeten reconstruir l’escenari de salut comercial i, sobretot, detectar possibles oportunitats d’inversió i creació de noves activitats econòmiques que ajudin a preservar i enfortir l’ecosistema comercial.  “Noves oportunitats pels emprenedors però també per a l’ecosistema comercial que en surt reforçat i, de retruc, la ciutat, que es fa més atractiva com més se’n diversifica l’oferta comercial”, ha explicat Prats.

Per tant, una eina pensada no només per donar suport a la presa de decisió dels diversos agents econòmics que operen al municipi, sinó per generar noves oportunitats.

La plataforma InReus.com està adreçada als professionals de diferents àmbits: comerciants, inversors, agents immobiliaris, petits emprenedors, etcètera, els quals trobaran informació econòmica rellevant i d’utilitat i podran respondre preguntes que són habituals a l’hora d’establir o consolidar un negoci com ara: on ubicar aquest negoci, quines oportunitats de negoci es poden tenir en una zona determinada o quina competència tenen al seu voltant.