Reus manté la Mobile Week malgrat la suspensió del Mobile World Congress

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La regidora d'Economia i Coneixement, Teresa Pallarès, explicant els detalls del programa. Foto CEDIDA

Aquest dimecres torna una nova edició de la Mobile Week Reus, l’esdeveniment dedicat al sector de les noves tecnologies al qual Reus s’hi va adherir ja l’any passat. Aquest és un esdeveniment estratègic per la ciutat i enguany Reus continua sent l’única ciutat de tota la demarcació on es realitza.

La Mobile Week és un acte vinculat al Mobile World Congress però que funciona de manera independent a aquest esdeveniment internacional. Per això, tot i la suspensió del congrés, l’Ajuntament de Reus manté la seva aposta per un programa d’activitats que s’ha dissenyat amb la voluntat d’acostar la tecnologia a la ciutadania i també amb l’objectiu de consolidar i mantenir el posicionament estratègic de Reus com a epicentre de les empreses tecnològiques de la demarcació.

La regidora d’Economia i Coneixement, Teresa Pallarès, ha afirmat durant la presentació d’aquest matí que “un dels eixos de treball de la regidoria és la potenciació de les activitats relacionades amb les noves tecnologies i l’organització de fires i esdeveniments professionals vinculats al sector TIC. La Mobile Week a més d’això, també va en la línia del foment de noves vocacions tecnològiques al territori, ja que tenim una demanda creixent de professionals qualificats en aquest àmbit”.

El programa de la Mobile Week a Reus contempla activitats per a tots els públics, professional, juvenil i familiar. Es pot consultar a través de l’agenda del reus.cat on també es podran fer les inscripcions, que són gratuïtes.