Obertes les inscripcions a la 9a edició de la Cursa de la Dona de Reus

Aquest dimecres 8 de setembre s’obren les inscripcions per la Cursa de les Dones de Reus, una cursa que torna a la presencialitat després de l’edició 2020 on la cursa va tenir un format virtual. La Cursa de les Dones de Reus arriba a la seva 9a edició i s’ha consolidat com un dels esdeveniments esportius amb més participants de la ciutat. La cursa tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre.
Aquesta edició, la cursa també s’ha d’adaptar als protocols de prevenció de la COVID-19 i ho farà establint punts diferencials de sortida i arribada, així com la realització de sortides esglaonades, separades en quatre calaixos. El recorregut mantindrà la distància de 4.400m i la finalitat solidària, en aquest cas a favor de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.
El preu de la inscripció és de 12 euros i les participants podran recollir anticipadament el seu dorsal al Pavelló Olímpic Municipal.  La sortida serà al carrer Josep Sardà i Calià al Mercat Central en quatre hores diferents, començant a les 9:30h, la següent sortida serà a les 10:15h, l’altre a les 11:00h i la última sortida a les 11:45h i amb una limitació de 600 participants per cada calaix.  Al moment de la sortida les participants hauran de portar la mascareta posada fins als 150 metres d’haver iniciat la Cursa (davant la Casa Rull), el recorregut molt urbà recorrerà carrers i espais emblemàtics de la ciutat per finalitzar a la plaça de la Llibertat, aquí les participants podran recollir el seu avituallament i seguint el protocol corresponent abandonar l’espai d’arribada.
Crida a la col·laboració voluntariat
Per tal de facilitar el correcte funcionament de la cursa, a més del desplegament de Protecció Civil i Guàrdia Urbana, la cursa requereix de la cooperació de voluntariat i per aquest motiu es fa una crida a la col·laboració per aquesta prova puntual, els interessats poden enviar un whatsapp al 673245797.