Normalització Lingüística ofereix set cursos intensius d’estiu a Reus i Cambrils

S'oferiran cursos de nivell Bàsic, Intermedi i tallers d'ortografia

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) comença el 23 de juny la inscripció als cursos intensius que oferirà aquest estiu a Reus, concretament als matins del mes de juliol.

Hi haurà cursos de nivell Bàsic 1, 2 i 3, Intermedi 3 i també un Taller d’ortografia, pensat per a persones que fan faltes i volen aprendre estratègies per evitar-les d’una marera diferent, amb tècniques innovadores. En total s’ofereixen a la ciutat de Reus 140 places. El detall d’horaris i calendari es pot consultar al web del CNL (www.cpnl.cat/reus).

Les inscripcions i les proves de col·locació dels cursos es duran a terme els dies 23, 27 i 28 de juny de 9 a 13.30 h a la seu del CNL, al c. de l’Àliga de Reus 1 (Mas Vilanova).

A més, a Cambrils també s’organitza un curs de nivell Bàsic intensiu de 9.30 a 11.30 h al mes de juliol, amb inscripcions del 19 al 28 de juny a la seu del Servei Local de Català de Cambrils, a l’Ateneu Juvenil. Aquest mes s’hi ha impartit un intensiu de nivell S3, també.

En el preu de matrícules hi ha reduccions per a aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses o monoparentals.

Les persones interessades poden consultar nivells, horaris i preus al web del CNL.

Preinscripcions per als cursos de tardor
D’altra banda, ja és obert el període de preinscripció en línia dels cursos de tots els nivells, inclòs el superior (C2), que començaran al setembre i octubre a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant, una novetat que ajudarà el CNL a fer una programació més adequada a les necessitats de la població que es vol formar en llengua catalana. Tothom que ho vulgui pot deixar els seves dades en el formulari que trobarà al web del CNL (www.cpnl.cat/reus).