El Mercat del Carrilet de Reus acull un concert de música popular

El concert proposa un recorregut per Europa a través de les melodies populars

El proper divendres 23 de setembre a les 18h, l’Orquestra Camerata XXI – Ciutat de Reus, amb el suport de l’Institut Municipal Reus Cultura, durà a terme un concert al Mercat del Carrilet amb un programa inspirat en la música popular del nostre continent. De la mà d’autors com Biber, Bartók, Holst o Casals, el concert proposa un recorregut per Europa a través de les melodies populars que han inspirat diferents compositors en la història de la música.

Amb el violinista Cristian Benito al capdavant com a concertino-director, la formació reusenca surt dels teatres per apropar-se a tota la ciutadania en un dels espai tradicionalment essencials per la vida social de pobles i ciutats: el mercat. En aquest cas, el Mercat del Carrilet canviarà el xivarri de les parades i l’anar i venir de gent per un concert festiu i lleuger per celebrar les Festes de Misericòrdia.

A més, aquesta actuació inclourà l’estrena a Catalunya de la Suite de Danses Andorranes de l’Albert Gumí gràcies a la col·laboració amb la Fundació ONCA (Orquestra Nacional d’Andorra). L’entrada és lliure i la durada del concert serà al voltant dels 60 minuts.