El Mercat del Carrilet de Reus s’amplia amb 20 parades de pagesos

En una primera fase d’implantació, es col·locaran nou parades

El Mercat del Carrilet de Reus incorporarà una vintena de parades de pagesos del Baix Camp a partir de la tardor. Es tracta d’un mercat de la pagesia que se celebrarà cada dissabte entre les vuit del matí i les dues del migdia. De moment, el Consell Comarcal ha obert inscripcions de la borsa de productors que vulguin participar en aquest projecte i ocupar la vintena de parades a l’interior de les instal·lacions del Mercat del Carrilet.

Tot i això, la seva ubicació està subjecta als treballs urbanístics i a l’anàlisi de les alternatives pel desenvolupament de l’àrea del mercat, i, per tant, no podrà excedir l’activitat de l’actual mercat més enllà de juny de 2024.

En una primera fase d’implantació, es col·locaran nou parades a la zona de la plaça interior més pròxima a l’antiga entrada del supermercat. Després, es podrien crear fins a onze punts de venda més. Segons el Consell Comarcal del Baix Camp, el mercat de la pagesia busca ser un aparador dels productors de la zona i no es descarta que en un futur s’ampliï la proposta a altres municipis de la comarca.