Li talla el coll a la seva germana al mig del carrer de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus va detenir divendres dia 11 al voltant de les 7 del matí un home acusat d’un delicte d’amenaces, d’homicidi en grau de temptativa i lesions. L’acusat, que va passar divendres a la nit al calabós de Mossos d’Esquadra, va declarar davant el jutge l’endemà al matí i el magistrat va ordenar la seva llibertat amb càrrecs, han informat fonts de la investigació.

Els fets es remunten a primera hora del matí al carrer Muralla de Reus. La Guàrdia Urbana va rebre una alerta poc després de les 6.15 hores d’una baralla amb possible arma blanca. Va activar diverses patrulles cap a aquest vial del centre de la ciutat.

A l’arribada de les patrulles, els agents van veure que hi havia tres persones al carrer, tots amb ferides aparentment lleus a les mans, coll…. Dos dels implicats eren germans, un home i una dona, i el tercer seria amic d’ella.

Segons van poder conèixer els agents, el germà es va enfrontar a la germana. La va amenaçar de mort i li va posar un ganivet a la gola. De fet, mostrava ferides en aquesta zona del cos.

El germà presentava talls en una mà i el company de la germana també tenia ferides a les mans i diferents talls a la roba, a l’alçada de l’abdomen. Pel que sembla, l’acusat (segons la versió de la víctima) hauria intentat clavar-li l’arma blanca en ocasions reiterades. I el gruix de les peces hauria evitat lesions més profundes. Els talls de la jaqueta acreditaven fer servir una arma blanca, segons el diari de Tarragona.

Els agents de la Guàrdia Urbana, amb la declaració de les víctimes (la germana era reticent a acusar el seu germà), van decidir detenir el presumpte autor d’aquestes agressions amb arma blanca. Es trobava llençada sota un cotxe. Es tracta d’un ganivet de mida mitjana. Es va recollir com a prova (tenia sang de les ferides visibles que tenien els tres implicats) i es va confiscar.

Un cop detingut, l’acusat va passar el protocol de revisió mèdica i es va lliurar posteriorment als Mossos d’Esquadra que se’n van fer càrrec fins dissabte, on va passar a disposició judicial (i va quedar en llibertat amb càrrecs). Les ferides de les dues víctimes eren lleus.