L’Hospital Sant Joan de Reus recupera la presència d’un acompanyant

La presència de l’acompanyant, sempre el mateix, es permet entre les 13 i les 16 h a les àrees no covid i entre les 14.30 i les 15.30 h a les àrees amb pacients covid

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de l'exterior de l'Hospital Sant Joan de Reus. Maria Comabella.

L’Hospital recupera, a partir d’avui, la presència d’un acompanyant entre les 13 i les 16 h a les àrees  no covid amb l’objectiu d’afavorir el benestar físic i emocional dels pacients ingressats. Així mateix, a  l’àrea de pacients amb aïllament per Covid-19 es permet la presència d’un acompanyant entre les  14.30 i 15.30 h, sempre amb autorització de l’equip assistencial. En aquesta zona també es  contempla, igualment amb autorització de l’equip assistencial, el confinament de l’acompanyant a la  mateixa habitació amb el pacient.  

L’Hospital també disposa del telèfon 663 044 578 per tal que les persones de referència dels  pacients es puguin comunicar, en tot moment, amb el centre. Aquest telèfon està operatiu tots  els dies de la setmana entre 8 del matí i les 8 del vespre. 

Per altra part, es mantenen les mesures de prevenció establertes per a la circulació de persones  com un circuit d’entrada i un altre de sortida, amb indicadors al terra, cintes de separació i  dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les portes d’entrada i als accessos a les diferents àrees i  l’obligatorietat d’utilitzar la mascareta quirúrgica a tot l’Hospital. Es recomana venir al centre només  si és necessari i sempre dins els horaris establerts. 

Aquestes mesures es van actualitzant en funció de les circumstàncies.