L’Hospital de Reus permet la presència d’un acompanyant

A partir d’avui, dia 2 de febrer es permet la presència d’un acompanyant, sempre el mateix, de 13 a 15 h i de 18 a 20 h

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Hospital recupera, a partir d’avui, la presència d’un acompanyant de 13 a 15 h i de 18 a 20 h a les àrees no covid amb l’objectiu d’afavorir el benestar físic i emocional dels pacients ingressats. Així mateix, a l’àrea de pacients amb aïllament per Covid-19 es permet la presència d’un acompanyant entre les 14.30 i 15.30 h, sempre amb autorització de l’equip assistencial. En aquesta zona també es contempla, igualment amb autorització de l’equip assistencial, el confinament de l’acompanyant a la mateixa habitació amb el pacient.

D’altra banda, l’Hospital també disposa del telèfon 663 044 578 per tal que les persones de referència dels pacients amb la convid-19 es puguin comunicar, en tot moment, amb el centre. Aquest telèfon està operatiu tots els dies de la setmana entre les 8 del matí i les 8 del vespre.

Així mateix, es mantenen les mesures de prevenció establertes per a la circulació de persones com un circuit d’entrada i un altre de sortida, amb indicadors al terra, cintes de separació i dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les portes d’entrada i als accessos a les diferents àrees i l’obligatorietat d’utilitzar la mascareta quirúrgica a tot el recinte hospitalari.

Es recomana venir al centre només si és necessari i sempre dins els horaris establerts.