La Street Gallery del Llambordes al carrer del Vapor Vell de Reus presenta nous artistes

Aquesta edició compta amb la participació de 7 nous artistes que han ompert les 7 finestres que ofereix l'emblemàtic edifici del Vapor Vell.

La Street Gallery del Llambordes al Vapor Vell presenta des d’aquest dissabte una nova proposta artística amb nous artistes en el que és la cinquena exposició que es realitza en aquest espai. Aquesta edició compta amb la participació de 7 nous artistes que han ompert les 7 finestres que ofereix l’emblemàtic edifici del Vapor Vell. Del grup de joves artistes que hi ha al darrere de Llambordes, en aquesta edició ha esta Clàudia Lecha la que ha comissionat la intervenció i qui ha contactat amb els diferents artistes.

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha explicat que “Llambordes té per objectiu la promoció de l’art urbà entre els i les joves i també apropar-lo al públic general. Aquest espai ens permet fer dues edicions anuals de l’Street Gallery i això ens permet anar donant oportunitats a artistes diferents”.

El fil conductor d’aquesta edicio ha estat el sarcasme i una crítica a diferents conductes socials establertes. Les obres pretenen obrir la ment de la gent que les miri i provocar una reflexió sobre l’entorn i també una instrospecció. “La Street Galley és l’activitat més identificativa del programa Llambordes. S’ha realitzat de forma ininterrompuda durant els 5 anys de vida d’aquest projecte que va començar, amb tres edicions, al carrer de Pere Òdena”, recorda el regidor.

Els participants
Clàudia Lecha, la comissària, és una jove que actualment viu a Reus i ha participat en diferents ocasions al Llambordes: un cop en aquesta mateixa galeria i també fent una intervenció als vidres del Casal de Joves, una acció que es va fer al voltant del dia 25 de novembre de 2020, el Dia contra la Violència Masclista.

La relació dels artistes és la següent:

_Finestra 1
CARLA GARCÍA (Cambrils)
Obra. Ñam
@sin_mi_cuerpo

_ Finestra 2
GUILLEM MARTÍNEZ (Reus)
Obra. ¿Alguien me escucha?
@garabatur.dg

_ Finestra 3
NAILA SMITH (Torreforta. TGN)
Obra. The new sky
@nailasmith08

_ Finestra 4
NICK LECHA (Tarragona)
Obra. Token fungible
@theartofnick_

_ Finestra 5
GEMMA AUÑON (Castellvell)
Obra. Drag Ophanim
@_alienartist

_ Finestra 6
GEGE (Plutó)
Obra. Hel arte
@gege.zone

_ Finestra 7
CHIKILIN (Barcelona)
Obra.  Sense títol
@haymalavibra