Finalitza el projecte Biodiversifiquem l’Escola a l’escola Misericòrdia de Reus

L'acció que es durà a terme demà al matí és una acció oberta al barri i a la ciutat, on es podran conèixer les activitats dutes a terme amb l'alumnat de l'escola

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest divendres 13 de maig a les 10:30h es realitza una activitat a l’Escola Misericòrdia que suposa el final del projecte de biodiversitat dut a terme per l’entitat GEPEC. Aquesta proposta ha estat subvencionada per la regidoria d’Educació en la línia de projectes que fomenten els principis de la ciutat educadora.

L’acció que es durà a terme demà al matí és una acció oberta al barri i a la ciutat, on es podran conèixer les activitats dutes a terme amb l’alumnat de l’escola, i s’intercanviaran llavors i plantes amb tots els participants per plantar als escocells de la ciutat i als balcons dels veïns.

La voluntat és que hi puguin participar persones, empreses o entitats, tant dels voltants de l’Escola Misericòrdia com de la resta de la ciutat.

El projecte Biodiversifiquem l’Escola és una proposta que pretén ser un projecte d’educació ambiental transversal, en el que mitjançant un procés participatiu de cocreació proposa fer un pas endavant cap a la millora de l’ecosistema urbà, amb la implicació de les escoles, les famílies, la ciutadania i l’administració local.